Mezolift

Mezolift

MEZOLIFT - mezoterapijsko pomlađivanje vrata, lica dekoltea, ali i ruku

Ljetno sunce je iza nas. Osim svog pozitivnog efekta na naše opće raspoloženje, sunčeve zrake su jedan od najvećih neprijatelja našoj koži. Ako smo se ljeti prekomjerno sunčali, a onda zimi održavali boju odlazeći u solarije, koži nismo dali šansu da se regenerira njen vezivni dio, i ubrzali smo njeno starenje. Lijepi taman ten izvana, može značiti suh, atrofičan potkožni dio, Čak i ako upotrebljavamo UV zaštitu i pravilno njegujemo kožu hidratantnim i regenerativnim kremama, prije ili kasnije dolazi do nezaobilaznih bora i umornog izgleda. Sposobnost regeneracije kože se smanjuje. Koža treba pomoć.

Kada je francuski liječnik, dr Michel Pistor 1952.godine prikazao svijetu svoju metodu liječenja koju je nazvao mezoterapija, nije niti mogao znati kako će za 50-ak godina, mezoterapija biti jedna od vodeća metoda u svijetu estetske medicine. Zašto?

Zbog svoje jednostavnosti i učinkovitosti.

Danas u svijetu nema učinkovitije metode za rješavanje celulita od mezoterapije, i u tome se slaže većina stručnjaka. Druga velika primjena mezoterapije je u pomaganju regeneracije kože, onih dijelova tijela koji su najviše izloženi suncu i tuđim pogledima, a to su vrat, lice, dekolte i ruke.

Malim, gotovo bezbolnim mikroinjekcijama, vraćamo koži tvari koje potiču regeneraciju i hidraciju, djeluju antioksidacijski. U tu svrhu upotrebljavamo vitamine i hijaluronsku kiselinu, dakle tvari koje stimuliraju fibroblaste na proizvodnju veziva u koži, te skrbe za vlažan izgled kože.

Tretmani, koji se rade u Poliklinici Orlando u Zagrebu započinju kemijskim peelingom, kako bi se još više pojačao mezoterapijski efekt, u vidu zategnutije, a uz to i osjećaj odmorene kože. Za dugotrajan efekt, tretman treba ponavljati jednom u 3 tjedna, barem 4 puta za redom, i na taj način postižu se fantastični rezultati. Koža je punija, vlažnija, a bore su se izravnale, ili smanjile,što naravno ovisi o tipu kože i njenoj starosti.

Svi lijekovi su biorazgradivi, i ne ostaju trajno u tijelu.

Mezolift je metoda koju će izabrati osobe koje žele zaista dubinski njegovati svoju kožu, jer za razliku od krema koje ne prodiru više od 2-3% u kožu, te je i njihov efekt upitan, ovdje se čiste aktivne supstance unose direktno u kožu, i tada smo sigurni da će tamo i djelovati. Skupe anti age kreme u sebi sadrže i više desetaka raznih sastojaka, koji svaki za sebe može biti alergen, dok u mezoliftu, uz vitamine, nikada ne upotrijebimo više od 2 lijeka, tako da je i mogućnost senzibilizacije puno manja.

Mezolift je metoda koju će odabrati osoba koja želi zasjati na nekom prijemu ili sastanku, možda na proslavi rođendana, godišnjici braka ili mature, ili se jednostavno želi dobro osjećati u svojoj koži.

Mezolift spada u age resistant tretmane, gdje se godine ponosno ističu, ali uz očuvan izgled.

Efekti mezoterapijskog pomlađivanja:

  1. poboljšanje prokrvljenosti kože, posvjetljenje – ten sjaji
  2. mezolift – povećana napetost i čvrstoća kože
  3. izravnavanje bora koje nastupa nakon nekoliko tretmana

Dodatni efekt je stimulacija kože malim iglicama koji djeluju na neurovegetativni sustav i na taj način poboljšavaju i prokrvljenost i imunološku sposobnost kože.

Nuspojave osim lokalnog crvenila nisu značajnije.

Važno:

Ubodi iglicama su u sasvim površnom dijelu kože tako da ne dolazi do krvarenja i hematoma, što mezolift čini posebno povoljnim za brzi efekt.

Jedna od najvažnijih nuspojava mezolifta je dobar osjećaj koji se javlja u nama, jer znamo da smo učinili nešto dobro za svoju kožu i za sebe.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Brzi upit