Uho, Grlo, Nos

Uho, nos, grlo

Otorinolaringologija

Bolesti uha, nosa i grla mogu biti akutne, koje dođu, jednostavno se izliječe i prođu, ili kronične, koje traju mjesecima i godinama, bez nade u ozdravljenje.

U Poliklinici Orlando pomažemo pacijentima da prebrode kako akutne, tako i kronične bolesti. Naši su otorinolaringolozi stručnjaci internacionalnog renomea koji svakodnevno u svoj rad uklapaju najnovija svjetska dostignuća.

Liječimo sva stanja i bolesti iz domene otorinolaringologije, obavljamo operativne zahvate po potrebi, kod djece i odraslih, u općoj ili lokalnoj anesteziji.

Osim opće otorinolaringologije, naši stručnjaci rade specifične preglede vezane uz gubitak sluha i oštećenje slušnog aparata te predlažu terapiju, od najjednostavnijih do najkompliciranijih zahvata koji vraćaju sluh.

Svakom pacijentu pristupamo holistički i savjetujemo mu prehranu, dodatke prehrani i specifične prirodne lijekove koji pojačavaju djelovanje standardne konvencionalne terapije.

Stručnjaci otorinolaringolozi Poliklinike Orlando svjetski su priznati autoriteti te vas mirne savjesti  pozivamo da budete pregledani baš od ljudi sa znanjem, autoritetom i integritetom!

 

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 23 Listopad 2014 08:55

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Brzi upit