Naš tim

Prof.dr.sc. Robert Trotić

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1986. godine.  Od 1988. radi na Klinici za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata KBC-a “Sestre milosrdnice” u Zagrebu, gdje radi na dva znanstvena projekta i počinje se baviti audiologijom i otokirurgijom. Završio je poslijediplomski studij iz Biomedicine na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a tijekom specijalizacije i poslijediplomski studij iz Otorinolaringologije i maksilofacijalne kirurgije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

199l. je magistrirao, 2000. doktorirao. Upisan je u registar istraživača pri Ministarstvu znanosti i tehnologije Republike Hrvatske pod brojem 191572. Bio je član prvog  operacijskog tima koji je u Hrvatskoj ugradio umjetnu pužnicu 1996. godine. Autor je i koautor brojnih znanstvenih i stručnih radova, mentor za magisterije i doktorate, aktivni je sudionik dodiplomske i poslijediplomske nastave Stomatološkog i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovao je u radu brojnih domaćih i međunarodnih kongresa i znanstvenih skupova. Stručno usavršavan u Beču, Berlinu, Bordeauxu, Los Angelesu, Salzburgu i Sydneyu.

Dobitnik je nagrade Međunarodnog društva pedijatrijske otorinolaringologije i Plakete grada Zagreba. Član je Međunarodnog društva za audiologiju, Europske akademije za otologiju i neuro-otologiju, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog društva za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata.

Znanstveni je savjetnik i redoviti je profesor na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, te pročelnik Katedre za otorinolaringologiju. Ima užu specijalizaciju iz audiologije i primarijat. Stalni je sudski vještak iz otorinolaringologije. Predsjednik je Sekcije za otologiju i neuro-otologiju Hrvatskog Društva za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata Hrvatskog liječničkog zbora. Predsjednik je Hrvatskog društva za kohlearnu implantaciju.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Brzi upit